2013. szeptember 7., szombat

Dolgozgatok

Születnek szépen az újabb és újabb ékszerek!
Egy fülbevaló

Variációk egy témára 


 Valamint egy nyaklánc. (Megmondom őszintén, nem tudom, h kinek a mintája, de nem saját!)

2013. szeptember 3., kedd

Újak

És az új alkotások:


Ez a fülbevaló Ewa mintája alapján készült.

Ez a gyűrű pedig Panka fantáziáját dicséri.

Befejezések

Aztán pár félbehagyott, és most befejezett darab:



Felújítás

Először is néhány régi darab felújításával kezdem:



Újrakezdés

Bizony jól látjátok, hogy több, mint két éve nem jelentkeztem.
Lehet beszélni ilyen hosszú ideig tartó alkotói válságról? Nem tudom. De egyszerűen besokalltam. Úgy éreztem sok a gyöngyözésből, és inkább valami más után kéne néznem. Elpakoltam a gyöngyeimet és bizony feléjük sem néztem egész mostanáig.
Kilenc hónapos kismamaként jelenleg otthon ülök, és csak az a dolgom, hogy várjam első kisfiunk megérkezését. Bizony elég unalmas tevékenység, így valami kanapén végezhető hobbi után kellett néznem! És újra rátaláltam a gyöngyözésre! Elővettem a dobozkámat (na jó, nem is olyan kicsi), és nagy lelkesedéssel turkáltam benne. Találtam pár félbehagyott alkotást, és rengeteg olyan dolgot, ami azonnal megmozgatta a fantáziámat!
Belevetettem magam ismét az internetes gyöngyvilágba is, és nagy örömmel láttam, hogy új technikák, új stílusok új gyöngyfajták ütötték fel a fejüket! Arról ne is beszéljünk, hogy a régi gyöngyös ismerősök mennyit fejlődtek, és milyen csodákat alkottak azóta. Hát kell ennél több inspiráció?!
Azóta ismét minden gondolatom a gyöngyözés körül forog! Este úgy fekszem le, hogy azon jár az eszem, h mivel fogom kezdeni a reggelt! :-)
Alkottam is már jó pár dolgot, mindjárt közzé is teszem őket!
Jó nézelődést, Kedves Olvasóim!